Rocková skupina 365

Pelhřimov

článek Hořepník (PE)
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

365 jako předkapela Hárlejů v Hořepníku !!! (2.9.2011)

Léto už je pomalu za námi a jako každý rok, tak i letos se konal na „Letním parketu v Hořepníku“ závěrečný rockový večer. Letošní rockovou sezonu – „Letní parket v Hořepníku“ uzavírala známá česká rocková kapela Harlej! My jsme měli tu čest si na tomto parádním večeru zahrát jako předkapela.

Areál v Hořepníku je přímo jako stvořený pro tyto úžasné letní večery nabyté snáškou největších hitů rockové scény. Velké kryté pódium, svahovitý plac k pódiu (díky tomu všichni návštěvníci vidí bez problému na pódium a kapely), desítky stolů a lavic k sezení, bary, pípy, super zázemí pro účinkující kapely a další a další super vychytávky, které mě na tomto večeru mile překvapili. Jde vidět, že „Parket v Hořepníku“ má již letitou tradici a proto celý večer probíhal hladce bez jakýchkoliv zádrhelů.

365_2

Celý večer jakožto předkapela Harlejů jsme si opravdu užívali. Pár tónů pro rozezpívání: „Miu miu a la la la la..“ a jde se nato. Bylo něco po 21h. Abych pravdu řekl, tolik lidí jsem opravdu nečekal. Tipnul bych si, že na tento večer přišla taková tisícovka lidí! Bobma!!Na hraní jsme měli vyhrazen časový úsek 1,5h, tak jsme dali jen ty největší  naše songy.Po nás nastoupili tolik očekávaní Harlej úvodní písní (moje oblíbená) Z Cuby kiwi! Co dodat v kotli to vřelo. Večer zazněli i další známé hity jako Svařák, Pověste ho vejš, atd.

Večer byl neopakovatelnej a doufám, že s kapelou 365 zažijeme víc takových akcí jako byla tato na Parketě v Hořepníku. Děkujeme pořadatelům za pozvání a fanouškům za podporu.

Díky Jurič - 365

LIVE Video - Inkvizice 365

FOTO z Hořepníku ZDE

hoepnk2

 

Čtvrtek, 28. Březen 2024

Valid XHTML & CSS | Design by: LernVid.com